Qualsevol repte és possible

El nostre projecte neix l'any 2009, després de diversos apropaments al sector gràfic en una època de crisi econòmica a nivell mundial.

Amb molt de treball i dedicació el que comença amb un parell de clients satisfets, avança sense descans fins a convertir-se en una impremta amb una àmplia cartera de clients que confien en nosaltres.

La visió compartida per tot l'equip basada en l'esforç conjunt, la qualitat dels processos, la creativitat i la franquesa amb els nostres clients ha sigut la clau del nostre èxit.

Actualment comptem amb un equip altament qualificat de prop de 20 persones, per a tots els àmbits importants del nostre sector: assessorament, comercial, pressupostos, disseny, preimpressió, manteniment òptim dels equips de producció, impressió, manipulats, expedicions i administració.

Solucionar els teus problemes és la nostra motivació

Passió

Cada projecte és una nova oportunitat de millora, cada client és un repte. Mantenim l'entusiasme i les ganes de superació dels primers anys, però amb l'experiència adquirida.

Assessorament

Els nostres clients són professionals de diferents àmbits que deleguen la seva imatge gràfica en nosaltres. La nostra labor és guiar-los amb coneixement perquè aconsegueixin els seus objectius.

Qualitat

Un dels aspectes que ens diferencia de la nostra competència, i del que ens sentim més orgullosos, és la qualitat del nostre treball, la constant millora de la nostra maquinària i dels processos de producció i l'especialització del nostre equip.

Equip

Ens movem a una, davant els reptes més complicats i en els bons moments. El nostre equip està format per grans professionals i belles persones, que mai deixen un problema sense solució.

Les nostres instal·lacions a la localitat de Cabrils (Barcelona)

Ens interessa treballar amb tu, explica'ns què necessites.