Oferim solucions gràfiques viables

Dissenyem, imprimim i donem un producte final de qualitat. La base del nostre procés de treball però, és la resolució dels problemes dels nostres clients.

El nostre procés és lògic i senzill

1

Escoltem al nostre client

Una feina ben feta s’aconsegueix fent les preguntes correctes des de l'inici, per això ens agrada escoltar els nostres clients abans de començar a treballar.

2

Estudiem el seu problema

L’experiència dels anys que portem al sector ens ha proporcionat una visió ampla i una capacitat d’anàlisi essencial per entendre les necessitats de mercat dels nostres clients.

3

Oferim solucions

Cada client és un món diferent, per tant entenem que no existeix una única solució. És per això que oferim diversos camins a seguir per optimitzar els seus objectius.

Disseny gràfic i Preimpressió

Ens agrada que el resultat final sigui òptim, és per això que ens oferim a portar els projectes dels nostres clients des de la idea inicial, pels nostres processos de creativitat i qualitat.

Identitat visual
Packaging
Disseny editorial
Disseny web
Vectorització de logotips
Neteja d’arxius
Control de perfils de color

Impremta

Disposem de màquines d’impremta de darrera generació: equips de preimpressió, impressores en plà i d’etiquetes, i plotters de gran format. Constantment renovem els nostres equips per tal d’adaptar-nos a les novetats que ofereix el mercat, en especial en uns anys de migració a ritme vertiginós del món analògic cap al món digital.

El tret diferencial, en el nostre cas: comptem amb personal altament qualificat per a la gestió de la producció i manteniment dels equips. La clau per donar els millors resultats amb bones màquines és conservar-les sempre en un estat òptim de manteniment i gestionades per mans expertes.

Impressió digital i òfset
Plotter gran format (vinils, lones, etc.)
Etiquetatge i Packaging
Dada variable
Acabats UVI, stamping, etc.

Taller de manipulat

La producció gràfica no acaba quan el paper és imprès. Sempre hi ha un treball posterior de manipulat, des d’un simple guillotinat fins a enquadernacions o manipulats de la més diversa complexitat.

Dur a terme tot el procés de producció, des de l’entrada a màquina del paper i fins a la sortida del producte acabat del magatzem és la única manera, segons la nostra forma d’entendre l’ofici, de controlar els temps, els costos i la qualitat de la nostra producció.

És per això que disposem, dins de les nostres instal·lacions, de la maquinària, utillatge, i de les mans amb la destresa necessària per a dur a terme els acabats gràfics de totes les nostres feines:

Enquadernadores en cola PUR i hotmelt
Tren per a la confecció de revistes
Guillotines, alçadores, retractiladores.
Plastificadores i laminadores
Plegadores, fendidores, perforadores, etc.
Utillatges per a tot tipus de manipulat

Ens interessa treballar amb tu, explica'ns què necessites.